USA, 2019. március 16.: Nyárból tavaszba

Amikor tavaly a konferencián 16-20 °C körül volt Orlandóban, mindenki panaszkodott, hogy milyen hideg van. Most megértettem miért: nem meglepő, ha az év ez időszakában 25-30, sőt mint tegnap, 35°C is van. Ehhez képest a 10-15°C-os New Jersey már-már télnek hatott.

Köszönöm az imádságokat, késés után ugyan, de hála Istennek megérkeztem északra, New Jerseybe. Egyúttal el is kezdődött az itteni holland hátterű református gyülekezetek meglátogatása. Egy keresztyén szervezet, amely támogatott lelkészeket és felújítási projekteket az egyházunkban, kért meg minket arra, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában menjünk el pár gyülekezetbe, és beszéljünk az itteni munkáról. Az első ilyen alkalom ma délután volt. Holnap délután egy másik gyülekezetben prédikálok, majd ott is beszélek röviden az egyházunkról. Hétfőn repülünk és utazunk, kedden pedig egy harmadik gyülekezetben beszélek. Köszönöm az imádságaitokat, kérlek, gondoljatok rám továbbra is.

Most abba kell hagynom, a holnapi prédikációmmal kell még foglalkoznom, ill. jó lenne aludni is kicsit. Pár képpel és némi videóval zárom – ezek még Floridában készültek.

A két videó (itt és itt) pedig arról a vonatról készült, amely(ek) a repülőtér részeit összeköti(k) egymással.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s